Vacatures

Vacature Titel

Locatie

Carrièretype

Vakgebied

Arbeidsvoorwaarden

Ruimte voor ontwikkeling, een goede werk-privé balans en moderne voorzieningen. Klinkt goed, toch?

Sollicitatieprocedure

We houden de sollicitatieprocedure lekker kort. In slechts drie stappen heb jij een leuke bijbaan en wij een nieuwe collega.

Sponsoring

Heb jij een goed sponsorvoorstel voor OGD? Wij staan altijd open voor het sponsoren van activiteiten binnen studenten- en studieverenigingen.

Aan het woord

Hoe is het om bij OGD te werken? We kunnen het je wel vertellen, maar dat laten we liever over aan onze collega’s.

Opleidingen

Als student heb je natuurlijk interesse om jezelf verder te ontwikkelen.

Cultuur

OGD’ers zijn van alle markten thuis. Er is niet één  OGD’er maar wij zijn samen OGD.

De ideale bijbaan

OGD is altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten op hbo- of wo-niveau. Wij hebben een flink aantal uitdagende klanten waar je behalve een goed salaris ook veel werkervaring krijgt.  

Dat helpt je na je studie bij het vinden van een vaste baan, zowel binnen OGD als daarbuiten. Ben jij een ervaren ict’er, een gedreven tweaker of heb je gewoon heel veel interesse in een baan in de ict? Dan hebben wij een toffe klus voor jou! 

Geen ervaring, wel interesse?

Ook als je geen ict-achtergrond hebt maar bijvoorbeeld wel erg geïnteresseerd bent in computers of technologie heeft OGD een bijbaantje voor je. Wij zijn namelijk ook op zoek naar enthousiaste communicatieve studenten die de digibeten van deze wereld uit kunnen leggen hoe hun computer werkt. De technische kennis die je mist kun je bij ons aanvullen met behulp van onze interne opleidingen of cursussen. 

Opleiding & ontwikkeling

Werken bij OGD betekent: jezelf verder blijven ontwikkelen en dat geldt ook voor jou als student. Kennis delen zit in onze cultuur en is onze tweede natuur. Daarom organiseren we elk jaar meer dan honderd cursussen en vele opleidingstrajecten, op allerlei gebieden. Deze opleidingen en cursussen worden opgezet en gegeven door OGD’ers, voor OGD’ers. Zo helpen we elkaar op weg naar officiële certificeringen van bijvoorbeeld Microsoft, Cisco of Axelos. We organiseren daarnaast ‘supertrajecten’ van zes maanden of langer, waarin OGD’ers versneld de stap maken naar technisch beheerder of cloud engineer.

Wij gebruiken hiervoor de leslokalen die op elk OGD-kantoor aanwezig zijn. Op de meeste vestigingen zijn dit er zelfs twee: een lokaal voor de hard skills, en één voor de soft skills. We hebben een eLearning-platform, een portal om boeken te bestellen en ons eigen examencentrum om de examens te behalen. Pas als we de training niet zelf kunnen bouwen, dan kijken we daarvoor buiten de deur. We kunnen immers niet ALLES zelf (maar we proberen het wel).

Sollicitatieprocedure

De sollicitatie

“You had me at hallo” – Jerry Maguire (1996) –

De eerste stap – ons vinden – heb je al in de pocket. Good busy! Wil je weten waar de volgende stap naartoe gaat? En heb je interesse om OGD’er te worden? Dan zijn er meerdere wegen die leiden naar Ro…, OGD!

  1. Reageer op een vacature en wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op.
  2. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons, de recruiters. Onze gegevens staan op de vacaturepagina’s. Maar je vindt ons ook via de algemene route: 088 650 00 00 of werken@ogd.nl. Klaar voor de start? Af! Vervolg je route via a).

2 De kennismaking

“The name’s Bond. James Bond.” – Dr. No (1963) –

Als je langskomt op één van onze kantoren zorgen wij voor die stroopwafel en koffie. Ben je eigenlijk martini-liefhebber, en houd je niet van stroopwafels of koffie, dan hebben we altijd water, thee of fris.*

Het eerste, en ook enige, gesprek verloopt als volgt: “Hallo, mijn naam is Jos Haarbos en ik speel graag…”. Vooral kennismaken dus. Ook voor jou het moment om echt een indruk te krijgen van OGD.

*Corona is ons niet ontgaan. De kennismaking doen we op dit moment daarom standaard online via Microsoft Teams. Wil je toch graag onze koffie uitproberen en ons kantoor zien, dan is dat mogelijk in overeenstemming met jouw gesprekspartners.

3 De aanbieding

“I’m gonna make him an offer he can’t refuse” – The Godfather (1939) –

De voorwaarden bespreken we direct met je aan de telefoon. Uiteraard krijg je de aanbieding daarna zwart op wit, via een link in jouw persoonlijke mailbox. Deze kun je online ondertekenen!

We geven je de tijd om erover na te denken. Wel plannen we alvast een afspraak in om de aanbieding met jou te bespreken . Is er iets niet duidelijk of heb je andere vragen? Dan weet je ons te vinden. De laatste stap is volledig aan jou, maar als je akkoord gaat staat er een hoop Work Hard, Play Hard op je te wachten!

Klaar voor je grotemensenbaan

Bij OGD maak je sowieso een vliegende start met je carrière! Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden binnen OGD, en met de werkervaring die je opdoet tijdens je bijbaan kom je als starter makkelijk aan de bak.

Meer vragen?

Neem contact met ons op

Mail ons

088 65 00 000