Al ruim 30 jaar midden in het studentenleven.

In 1988 was het een groep Delftse studenten die OGD oprichtte en nog altijd zien we studenten als een belangrijke schakel in ons bestaan.

De ideale bijbaan

OGD is altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten op hbo- of wo-niveau. Wij hebben een flink aantal uitdagende klanten waar je behalve een goed salaris ook veel werkervaring krijgt.  

Dat helpt je na je studie bij het vinden van een vaste baan, zowel binnen OGD als daarbuiten. Ben jij een ervaren ict’er, een gedreven tweaker of heb je gewoon heel veel interesse in een baan in de ict? Dan hebben wij een toffe klus voor jou! 

Geen ervaring, wel interesse?

Ook als je geen ict-achtergrond hebt maar bijvoorbeeld wel erg geïnteresseerd bent in computers of technologie heeft OGD een bijbaantje voor je. Wij zijn namelijk ook op zoek naar enthousiaste communicatieve studenten die de digibeten van deze wereld uit kunnen leggen hoe hun computer werkt. De technische kennis die je mist kun je bij ons aanvullen met behulp van onze interne opleidingen of cursussen. 

Opleiding & ontwikkeling

Als student heb je natuurlijk interesse om jezelf verder te ontwikkelen. Bij OGD bieden we iedereen het complete arsenaal aan opleidingen dat OGD te bieden heeft.  Denk bijvoorbeeld aan een cursus Netwerkbeheer, Javascript of Excel.  

Certificeringen 

Ook kun je, op kosten van OGD, certificaten halen. We bieden onder andere het MCSA-, ITIL- en CCNA-certificaat aan. 

Klaar voor je grotemensenbaan 

Bij OGD maak je sowieso een vliegende start met je carrière! Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden binnen OGD, en met de werkervaring die je opdoet tijdens je bijbaan kom je als starter makkelijk aan de bak.

Recente vacatures

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl