Sollicitatieprocedure

Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk een leuke bijbaan, begrijpen we. Daarom houden we de sollicitatieprocedure ook lekker kort. In slechts drie stappen heb jij een leuke bijbaan en wij een nieuwe collega. Na het invullen van het sollicitatieformulier, nemen we binnen 24 uur contact met je op. Vaak kun je dezelfde week nog op gesprek komen en naar buiten lopen met een nieuwe baan.

Vul het sollicitatieformulier in

Wanneer je interesse hebt in een bijbaan bij OGD, ga je naar het overzicht met onze vacatures voor studenten en vul je simpelweg het sollicitatieformulier in door bij een vacature op ‘solliciteer direct’ te klikken. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en verstuurd, nemen we meestal binnen een dag contact met je op. Er volgt dan een kort telefonisch interview. We vragen dan bijvoorbeeld naar je beschikbaarheid en naar je opleiding. Tegelijkertijd is dit voor jou het moment om wat vragen aan ons te stellen. Je krijgt dan direct een indruk van onze organisatie.

Kom op gesprek in een van onze vestigingen

Verloopt deze eerste telefonische kennismaking goed en denk je dat je binnen de organisatie past, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek en een korte capaciteitentest op een OGD kantoor bij jou in de buurt. Tijdens deze kennismaking schuif je aan tafel met een P&O-medewerker en krijg je te horen wat het inhoudt om bij OGD te werken. Je maakt een korte capaciteitentest om je technische kennis in te schatten en we maken afspraken over je arbeidsvoorwaarden.

Start als nieuwe OGD’er op je eerste klus

Als alles goed gaat ben jij na dit intakegesprek onze nieuwste collega. Je ontvangt dan ook direct een OGD goody bag met een leuke gadget en leesvoer voor thuis. Vergeet ook niet om je meteen aan te melden voor de OGD introtraining!

We gaan ons best doen om je binnen twee weken op je eerste klus te laten beginnen. Uiteraard helpt het wanneer je ons op de hoogte houdt van je beschikbaarheid en wanneer je naar de borrels komt.

Wat kun je allemaal van ons verwachten?

Uiteraard kom je in aanmerking voor alle secundaire arbeidsvoorwaarden die OGD te bieden heeft, waaronder:

  • 26 vakantiedagen,
  • vakantiegeld,
  • gratis cursussen volgen,
  • examens doen en certificeringen halen,
  • ben je 21? Dan doe je ook nog automatisch mee aan onze pensioenregeling.

En daarnaast spreken we met jou een uurloon af tijdens je gesprek op een van onze vestigingen. Heb je na je gesprek nog vragen? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op!

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl