Het verhaal van Rob – De Shared Servicedesk

Rob
Ehhh… Wat is larpen?

Rob is momenteel werkzaam op onze Shared Servicedesk op ons hoofdkantoor in Delft. We vroegen hem naar zijn ervaringen met OGD als werkgever.

Hoe ben je bij OGD terecht gekomen?
Heel simpel: ik studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en had geld nodig. OGD was een zekerheidje voor genoeg en flexibel werk. Ik ben een langstudeerder, en inmiddels ben ik nu een parttime student Technische Natuurkunde. Omdat ik naast mijn studie werk op de Shared Servicedesk van OGD gaat het studeren niet zo hard meer, maar dat geeft niet, want OGD heeft nog altijd genoeg flexibel werk.

Wat voor werkgever is OGD?
De sfeer bij OGD is heerlijk. Het bedrijf is zo opgezet dat je er veel kan leren en jezelf kunt zijn. Je wordt geacht zelf input te geven voor zoveel mogelijk dingen. Voor beginnende ict’ers is OGD daarom ideaal. Hier leer je echt spelenderwijs.

Hoe ziet je loopbaanpad er uit? Waar ben je begonnen? Wat doe je nu? Wat zijn je plannen?
Tot nu toe heb ik voornamelijk op servicedesks gezeten. Ook heb ik hier een paar keer meegewerkt aan verhuizingsprojecten. Ik ben nu bijna afgestudeerd. Hopelijk haal ik binnenkort PRINCE2 en ga ik iets met projectmanagement doen in mijn carrière.

Wat doe je buiten je werk? Larpen? Gamen? Casemodden?
Ehhhhh… Wat is larpen? Wat is gamen? Wat is casemodden? Ik doe Triathlon! De moeder aller sporten… Daarnaast ga ik regelmatig uit met m’n vriendinnetje. En met vrienden bier drinken.

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl