OGD’ers zijn van alle markten thuis. Er is niet één  OGD’er maar wij zijn samen OGD. De onderstaande waarden verenigen onze vele diverse achtergronden. Hier staan we met z’n allen achter.

Vrij

Samen lol maken

Naast hard werken, maken we bij OGD samen ook hard lol. Vaak gaat dit hand in hand omdat we gelijkgestemden zijn die met veel passie en enthousiasme werken. Dit uit zich ook in de vele activiteiten en uitjes binnen en buiten kantoortijden. Zo organiseren we jaarlijkse ons eigen technologische festival: Technival! Tussendoor vermaken we ons onder andere met Bob Ross avonden, de skireis, de OGD bake-off en boardgame-avonden.

Oprecht

Open en eerlijk handelen

Iedereen binnen OGD is ‘jij’ en ‘je’. De deur staat altijd open, ook voor het delen van kritische feedback. Sterker nog: we geloven in transparantie en het delen van feedback wordt juist enorm gewaardeerd. Niet alleen onderling, maar ook naar onze klanten, partners en sollicitanten toe. Alleen zo worden we gezamenlijk slimmer.

ICT vacatures

Inventief

Altijd nadenken en leren

We zijn leergierig en het delen van kennis staat centraal binnen OGD. Dit doen we onder andere dankzij onze vele interne opleidingen en pizzasessies die OGD’ers zelf geven. Daarnaast maken we graag fouten, waar we dan nog liever van leren. We vinden het tof om te experimenteren: voor goede ideeën is altijd ruimte. Zo verbeteren we onszelf en onze dienstverlening.

Flexibel

Denken zonder belemmeringen

We denken in oplossingen en zien vooral kansen en uitdagingen. Door deze mentaliteit weten we collega’s en klanten vaak te helpen. Lukt dat niet? Dan zijn we daar natuurlijk eerlijk over. Daarnaast geloven we in vrijheid tot zelfontplooiing in de richting waar jouw eigen interesse ligt. We denken niet in vaste carrièrepaden bij OGD. Hierdoor heb je de mogelijkheid om binnen OGD een nieuwe weg in te slaan. Mensen veranderen, dus ook hun interesses.

Bijbaan ict bij OGD

Meer vragen?

Neem contact met ons op

Mail ons

088 65 00 000