1 De sollicitatie

> “You had me at hallo” – Jerry Maguire (1996) –

De eerste stap – ons vinden – heb je al in de pocket. Good busy! Wil je weten waar de volgende stap naartoe gaat? En heb je interesse om OGD’er te worden? Dan zijn er meerdere wegen die leiden naar Ro…, OGD!

  1. Reageer op een vacature en wij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op.
  2. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met ons, de recruiters. Onze gegevens staan op de vacaturepagina’s. Maar je vindt ons ook via de algemene route: 088 650 00 00 of werken@ogd.nl. Klaar voor de start? Af!

2 De kennismaking

> “The name’s Bond. James Bond.” – Dr. No (1963) –

Als je langskomt op één van onze kantoren zorgen wij voor die stroopwafel en koffie. Ben je eigenlijk martini-liefhebber, en houd je niet van stroopwafels of koffie, dan hebben we altijd water, thee of fris.**

Het eerste gesprek verloopt als volgt: “Hallo, mijn naam is Jos Haarbos en ik speel graag…”. Vooral kennismaken dus. Ook voor jou het moment om echt een indruk te krijgen van OGD.

Voor al onze bijbanen is het kennismakingsgesprek het enige gesprek. Erna ga je direct verder met stap 4: de aanbieding.

**Corona is ons niet ontgaan. De kennismaking doen we op dit moment daarom standaard online via Microsoft Teams. Wil je toch graag onze koffie uitproberen en ons kantoor zien, dan is dat mogelijk in overeenstemming met jouw gesprekspartners.

3 Het inhoudelijke gesprek

> ” I’m ready to tell you my secret now.” – The Sixth Sense (1999) –

Afhankelijk van de vacature verzamel je soms meer dan één kop koffie met stroopwafel. Maar meestal zijn twee gesprekken voldoende. Bij het twee gesprek gaan we meer de diepte in. En wie weet vinden we jouw zesde zintuig: lineair, binair of sequentieel? Tijd om jouw kennis en ervaring te toetsen op bijvoorbeeld techniek, werkmethodieken en senioriteit.

4 De aanbieding

> “I’m gonna make him an offer he can’t refuse” – The Godfather (1939) –

De voorwaarden bespreken we direct met je aan de telefoon. Uiteraard krijg je de aanbieding daarna zwart op wit, via een link in jouw persoonlijke mailbox. Deze kun je online ondertekenen!

We geven je de tijd om erover na te denken. Wel plannen we alvast een afspraak in om de aanbieding met jou te bespreken . Is er iets niet duidelijk of heb je andere vragen? Dan weet je ons te vinden. De laatste stap is volledig aan jou, maar als je akkoord gaat staat er een hoop Work Hard, Play Hard op je te wachten!

Meer vragen?

Neem contact met ons op

Mail ons

088 65 00 000