Mustafa – Als senior krijg je de ruimte binnen OGD

Mustafa
“Als senior krijg je de ruimte binnen OGD”

Wie ben je?

Mijn identiteit draait om het vader-zijn. Ik heb twee dochters, en zij zijn mijn belangrijkste motivators in mijn leven. Het maakt mij tot wie ik ben; alle beslissingen die ik neem zijn hierop gegrond. Dit is ook een belangrijke reden waarom ik heb gekozen voor OGD: een baan die dicht bij me staat, qua persoonlijkheid en ook qua afstand. Ik werk hier als senior accountmanager.

Wat voor werkgever is OGD?

Voor mij staat OGD voor hele leuke dingen doen met leuke en slimme mensen. De gemiddelde intelligentie ligt hier echt hoog en dat merk je bij alles wat je doet. Veel bedrijven adverteren met een breed ontwikkelingstraject, maar daar word je vanaf het begin op het gebied van werk en opleidingsmogelijkheden in een hokje geplaatst. Je bent een tandwiel in een vaststaand proces. Bij OGD heb je echt de vrijheid om je baan voor jezelf het meest uitdagend te maken, je kunt zelf de krenten in je pap kiezen. Dit geldt ook voor je ontwikkeling. Je mag echt fouten durven maken, de nadruk ligt op ontwikkeling in plaats van prestatie. Ik ben daar als accountmanager een essentieel onderdeel van.

Wat houdt je functie in?

Als senior krijg je de ruimte binnen OGD. Ik heb daarom gekozen voor een soort rol van vliegende keeper. Daarbij gebruik ik mijn kennis op het gebied van co- en outsourcing, infrastructuur, security, cloud, software-ontwikkeling en business intelligence. Ik neem zowel de rol van verkoper als die van consultant op me. Ik vind het interessant om me bezig te gaan houden met complexere en grotere vraagstukken.

Wat doe je buiten je werk?

Naast vader zijn, draai ik sinds 1996 een keer per maand muziek in het hipste danscafé van Uden in Brabant. Ook heb ik een passie voor Formule 1, ik volg vanaf 1990 bijna alle races live op tv en ga soms ook naar races. Zelf kart ik ook regelmatig, doe ik aan taekwondo en boksen en ben ik fervent Ajax-fan.

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl