Ruimte voor ontwikkeling

Je krijgt bij ons de mogelijkheid nagenoeg onbeperkt en zonder terugbetalingsregelingen opleidingen te volgen. Je bepaalt zelf, in overleg met je teamleider en HR, welke opleidingen het beste bij jouw beoogde ontwikkeling passen. Van Microsofttrajecten gegeven worden (denk hierbij aan bijvoorbeeld MCSE Mobility) tot een traject om Javascript te leren, die beiden op kantoor gegeven worden. Wist je trouwens dat we bijna alle trainingen en cursussen zelf geven? OGD heeft een zeer uitgebreid opleidingsaanbod voor zowel starters als ervaren medewerkers.

Ben je klaar met studeren en wil je bij ons examen doen? Dat kan! OGD heeft zijn eigen examencentrum, waar je gratis examens kunt halen. Zak je de eerste keer? Geen probleem. Dan plannen we gewoon een nieuw examen voor je in, gratis.

  • Ruime opleidingmogelijkheden
  • Gratis cursussen
  • Examens zonder terugbetalingsregeling

Goede werk-privé balans

Je krijgt minimaal 25 + 1 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek). Als je wilt kun je extra vakantiedagen kopen of verkopen. Werk je een keer over? Dan kun je ervoor kiezen deze uren te laten uitbetalen of als tijd voor tijd te gebruiken. Soms wil je er wat langer tussenuit, een sabbatical nemen, bij ons kan dat met de garantie dat je direct weer aan de slag kunt als je terugkomt.

Wil je tijdelijk meer of minder werken omdat dat voor even beter uitkomt? Bij OGD kunnen halfjaarlijks het aantal uren die je werkt aan jouw wensen aanpassen, bijvoorbeeld omdat je net ouder bent geworden.

  • Flexibel fulltime of parttime werken
  • 26 vakantiedagen
  • Vakantiedagen flexibel bij- of verkopen
  • Sabbatical met baangarantie

Moderne voorzieningen

Soms maak je kosten voor je werkgever, daar ontkom je niet aan. Bij OGD doen we er alles aan om dit voor jou makkelijk en prettig te maken. We kennen een aantal vergoedingen die je op voorhand kunt krijgen; een telefoonkosten-vergoeding wanneer je veel voor je werk moet bellen, een onkosten-vergoeding voor onkosten die je maakt voor het uitvoeren van je functie, een reiskosten-vergoeding en een reistijd-vergoeding. Daarnaast kunnen incidentele kosten op basis van declaratie vergoed worden.

Het pensioen is niet voor iedereen een actueel onderwerp, maar het is goed om te weten dat OGD een zeer aantrekkelijke pensioenregeling heeft. En het mooie is dat OGD tweederde van de premie betaalt. Daarnaast hebben we ook nog een premievrije nabestaandenpensioenverzekering.

  • Flexibele vergoedingen
  • Goede pensioenregeling met gratis nabestaandenregeling
  • WIA Excedent verzekering

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl