Great Scott!

Bewandel je eigen pad

Wax on, wax off

Bij OGD maak je het verschil. Vastroesten zit er niet bij. Kijk jij ook graag een paar stappen verder? Dan ben je bij OGD aan het juiste adres.

  • OGD is de organisatie met dé perfecte grootte. Je bent bij ons geen nummer maar een individu. Tegelijkertijd voer je wél de vetste projecten uit voor onze grote klanten.
  • Je komt in een organisatie terecht met 1500 OGD’ers die net zoveel van techniek houden als jij. Het is dan ook niet moeilijk om nieuwe vrienden te maken tijdens een van onze vele nevenactiviteiten, zoals game-nights en borrels.
  • Je maakt kennis met de unieke OGD-cultuur. We zijn eerlijk en willen altijd blijven leren. En we zijn inventief en maken samen lol.
  • Je werkt met toffe technologieën zoals Azure cloud en Powershell.

Word de specialist of generalist

Do or do not, there is no try…

Jij wilt jouw richting bepalen. Jij wilt uitblinken op jouw manier. Daarom krijg je bij OGD veel vrijheid. Wil jij veranderen van specialisatie? Of wil jij eindelijk eens die all-rounder worden? Onze dienstverlening is breed en geeft jou keuzevrijheid in jouw carrièrepad. Daarnaast kun je verdwalen in onze OGD-universiteit. Wij bieden meer dan honderd gecertificeerde opleidingen aan: van Azure Fundamentals tot Business Process Mapping. Maar wel op één voorwaarde: als jij er klaar voor bent.

Kies voor het mentorschap

Skill is the child of patience

Bij OGD zit kennis delen in onze cultuur. Niet voor niks is ons motto #samenslimmer. Je krijgt bij OGD dan ook volop de ruimte en vrijheid om jouw kennis te spreiden onder de junioren:

  • Deel je kennis tijdens pizzasessies: kies een onderwerp wat jou ligt en waar anderen meer over moeten weten.
  • Geef cursussen en trajecten aan de OGD Academy: til het lesgeven naar een nóg hoger niveau en creëer zelfstudietrajecten en cursussen voor ons zelfstudieplatform. Zo help je andere OGD’ers op weg naar officiële certificaten van Microsoft, Cisco of Axelos.

Onze mentors

With great power comes great responsibility

Het oplossen van zo’n storing heeft veel impact, want de klant kan weer verder met zijn werkzaamheden. Dat geeft extra veel voldoening. En naast mijn reguliere werkzaamheden geniet ik erg van het lesgeven. Dat is toch wel één van de leukste dingen die ik doe.

– Marcel Wieser, Systeembeheerder bij OGD ict-diensten

Marcel wieser OGDer

Solliciteren

Choose wisely