Vul het sollicitatieformulier in 

Wanneer je interesse hebt in een startersfunctie bij OGD vul je simpelweg het sollicitatieformulier in. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en verstuurd, nemen we meestal binnen een dag contact met je op. Er volgt dan een kort telefonisch interview. We vragen dan bijvoorbeeld naar je interesses en naar je vooropleiding. Tegelijkertijd is dit voor jou het moment om wat vragen aan ons te stellen. Je krijgt dan direct een indruk van onze organisatie.

Kom op gesprek in een van onze vestigingen

Verloopt deze eerste telefonische kennismaking goed en denk je dat je binnen de organisatie past, dan maken we een afspraak voor een kennismaking en een korte capaciteitentest op een OGD kantoor bij jou in de buurt. Tijdens dit gesprek schuif je aan tafel met een HR-Adviseur of Recruiter en krijg je te horen wat het inhoudt om bij OGD te werken. Na afloop van het gesprek hoor je binnen een paar dagen of we je willen uitnodigen voor een vervolggesprek of niet. Mochten er na het gesprek nog vragen ontstaan, bel ons dan gerust!

Kom je contract tekenen

Als alles goed gaat, mag je voor een tweede keer op gesprek komen. We zullen je dan vaak direct een aanbod willen doen. Ga je met ons bod akkoord? Dan gaan we direct afspraken met je maken over je startdatum en je contract in orde maken. Vergeet ook niet om je meteen aan te melden voor de OGD introtraining!

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl