Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden Groen@4x
.Werk-privé balans

Overwerken doen we liever niet aan. Mocht het onverhoopt toch een keer gebeuren, dan kies jij zelf of je deze uren uitgekeerd wil krijgen in loon of extra vakantietijd.

Het is bij ons ook mogelijk om minder dan 40 uur per week te werken. Zo kun je een extra doordeweekse dag aan je passie of je kleintje besteden.

Arbeidsvoorwaarden geel@4x
.Een goede werkomgeving

Een bureau, laptop, internet en koffie hebben we voor je klaarstaan op kantoor. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om twee à drie dagen in de week thuis te werken als de klant dat toelaat.

Mis je thuis een fatsoenlijke werkplek? Dan hebben we naast een laptop ook een bureaustoel, monitor en randapparatuur voor jou beschikbaar in bruikleen. We hanteren een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per thuiswerkdag.

Arbeidsvoorwaarden lichtblauw@4x
.Vakantiegeld en -dagen

Je krijgt 26 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek). Zijn dat er voor jou te veel of te weinig, dan kun je ze simpelweg (ver)kopen.

Heb je daarnaast nog meer vrije tijd nodig? Bijvoorbeeld om duikinstructeur te worden in Thailand of die wandeling te maken naar de Everest base camp? Dan kun je een sabbatical nemen, mét garantie dat je daarna direct weer aan de slag kunt.

OGD - thuiswerk-kat
Arbeidsvoorwaarden geel@4x
.Pensioenregeling

De pensioenregeling van OGD is ondergebracht bij Doenpensioen. De pensioenpremie betalen we samen. Jij een deel en OGD een deel. Een gunstig kenmerk van de regeling is de lage kosten. Al met al erg fijn voor later.

Arbeidsvoorwaarden Magenta@4x
.Woon- en werkverkeer

Ga je met de auto naar een OGD-kantoor of klant? We vergoeden 23 cent per kilometer. Reis je met het OV? Stuur ons dan een uitdraai van jouw reisgegevens en -kosten en we vergoeden ze tot op de cent!

Arbeidsvoorwaarden Blauw@4x
.Beurzen, congressen & pizzasessies

Wil jij nog dieper de techniek induiken? En sluiten onze trainingen daar niet meer bij aan? Dan is het mogelijk om events als Microsoft Ignite, Cisco Live en FOSDEM te bezoeken.

Het enige wat we van je vragen is om deze kennis over te dragen aan je mede-OGD’ers. Of je dat nu doet met een pizzasessie of een online presentatie, dat is aan jou.

Arbeidsvoorwaarden Groen@4x
.Play Hard-evenementen

We organiseren allerlei leuke evenementen buiten werktijd. Zo leer je je mede-OGD’er beter kennen.

Denk hierbij aan vrijmibo’s, boardgame-avonden, een gameweekend, een skireis, een strandfeest, een zeilweekend en ons eigen festival Technival (eten, drinken en muziek, met een vleugje techniek).

Deze evenementen worden allemaal voor en door OGD’ers georganiseerd. Dit doen we samen met onze Play Hard-commissie.

aarbeidsvoorwaarden_crop
Arbeidsvoorwaarden Rood@4x
.Loopbaanbegeleiding

Ben je nog zoekende in je carrière? Weet je nog niet precies welke richting je op wil zwemmen of wandelen? Dan staan je leidinggevende, HR en onze loopbaancoach klaar om je te begeleiden.

Arbeidsvoorwaarden Groen@4x
.OGD academy

Je werkt aan je ontwikkeling binnen onze eigen e-learning omgeving. Ook staan onze 90 docenten (andere OGD’ers, waaronder Microsoft Certified Trainers) klaar om jou de kneepjes van het vak te leren.

Van een TCP/IP Bootcamp tot LeanSixSigma. En van leren coderen in C# tot een volledig Cloud Academy Traject. Wij hebben het allemaal!