Oplossingen

Dit doet OGD.

Het begon in 1988 met vijf vrienden in Delft. Ze daagden elkaar constant uit: wie zette de meest strategische stappen op het schaakbord? En wiens algoritme loste de moeilijkste uitdaging op?  

Ze zagen dat je met ict de wereld kon veranderen; dat je organisaties er blijer en succesvoller mee kon maken. Dat wilden zij ook, dus startten ze OGD.  

Eerst verwisselden ze vooral geheugentapes van computers. Maar de ict-markt was niet wat ze ervan verwachtten. Dienstverleners boden techniek vaak complex en ondoorzichtig aan. Ze zagen mensen verdwalen in opgeblazen praatjes en onnodige transformaties. Dat moest anders. Ze wilden organisaties als geheel vooruit helpen op een heldere, inventieve en oprechte manier.  

Transformatie@4x

Transformatie

Werkzone@4x

Werkzone

Ervaring@4x

Ervaring

Professional@4x

Professional

2a0746e9-74dd-45fe-93eb-308884e6f0cf

ogd.transformatie

Homepage Transfomatie

Haal het maximale uit elke nieuwe stap die jouw organisatie zet. Of het nu gaat om het voorblijven van concurrenten, het bieden van de beste klantervaring of het creëren van een modern, geïntegreerd applicatielandschap. Met OGD.transformatie bereikt jouw organisatie maximale groei en toekomstbestendigheid, waarbij techniek haar visie en kerndoelen ondersteunt.

fa26e14f-a7e4-4789-9d11-f7219251a70a

ogd.werkzone

werkz-homepage

Maak de digitale werkomgeving van je mensen optimaal effectief. Met de ogd.werkzone sluit deze omgeving naadloos aan op hun individuele wensen en behoeften. Zo werken zij veilig en compleet geïntegreerd op de tijd, plaats en de devices van hun keuze. Dit creëert het werkplezier en het stabiele fundament waarop jouw organisatie groeit.

11ff89da-db2c-4b4f-a16b-e5ff51292558

ogd.ervaring

Erv-homepage

Bied je medewerkers de beste technische ondersteuning, zodat zij maximaal vooruit kunnen in hun werk. Of zij nu een technisch probleem hebben of alles uit hun ict-omgeving willen halen: wij helpen hen snel en effectief. Zo bereikt jouw organisatie doelen sneller en beter, stijgt de medewerkerstevredenheid en komen je mensen makkelijker tot innovatie.

cd2cd3e3-492b-458d-80d8-9b9ad502b854

ogd.professional

Prof-homepage

Heb je extra ict-ondersteuning nodig? ogd.professionals zijn gedreven om de oplossing te vinden die het best bij jouw organisatie past. Van servicedeskmedewerker tot consultant, ze pakken aan om jouw doelen te bereiken en geven je inventief en eerlijk advies. Zo groeit jouw organisatie maximaal.