Werken bij ogd.

Naar de vacatures
Student

Studeer je voltijd op een hogeschool of universiteit dan hebben wij de ideale bijbaan voor je! We zoeken namelijk altijd gemotiveerde studenten die affiniteit met techniek hebben. Affiniteit is voldoende want wij leren je de ict-problemen op te lossen waar onze eindgebruikers mee zitten. Mede door jouw hulp zijn de bloemen op tijd bij de bloemist, gaat belangrijk wetenschappelijk onderzoek door en verzorgen vrijwilligers noodhulp. Terwijl je dit doet verdien je ook nog eens een lekker salaris en doe je waardevolle kennis en werkervaring op die na je studie voor een carrière kickstart zorgen!  

Vacatures

Naar jouw nieuwe baan bij OGD!

.De juiste werkgever voor jouw succes

Tilde homepage

Wij zijn altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten op hbo- of wo-niveau. Wij hebben een flink aantal uitdagende klanten waar je behalve een goed salaris ook veel werkervaring krijgt.  

Dat helpt je na je studie bij het vinden van een vaste baan, zowel binnen OGD als daarbuiten. Ben jij een ervaren ict’er, een gedreven tweaker of heb je gewoon heel veel interesse in een baan in de ict? Dan hebben wij een toffe klus voor jou!

Ook als je geen ict-achtergrond hebt maar bijvoorbeeld wel erg geïnteresseerd bent in computers of technologie heeft OGD een bijbaantje voor je. Wij zijn namelijk ook op zoek naar enthousiaste communicatieve studenten die de digibeten van deze wereld uit kunnen leggen hoe hun computer werkt. De technische kennis die je mist kun je bij ons aanvullen met behulp van onze interne opleidingen of cursussen.

Past OGD bij mij