Werken bij ogd.

Naar de vacatures
Starter

Wanneer je begint aan je eerste "grote-mensenbaan" komen er veel nieuwe dingen op je af. Bij OGD begrijpen we dat. Daarom zorgen we voor een goede onboarding en begeleiding. We bieden daarnaast cursussen en trainingen aan waar je juist in het begin van je carrière profijt van hebt. Denk bijvoorbeeld aan timemanagement. Zo maak je snel stappen. Mocht je zo veel stappen hebben gezet dat je toe bent aan een nieuwe, grotere uitdaging dan is er een grote kans dat je die ook binnen OGD vindt! Doorgroeien doe je onder andere richting consultancy, beheer, cloud, management, projectmanagement en softwareontwikkeling. Onze loopbaancoach kan je helpen bij het kiezen van de juiste vervolgstap.

Vacatures

Naar jouw nieuwe baan bij OGD!

.De juiste werkgever voor jouw succes

Tilde homepage

Werken bij OGD betekent ook dat je opleidingen gaat volgen en jezelf gaat ontwikkelen, zowel in je kennis als in je ervaring. We staan bekend om de vele opleidingsmogelijkheden die we te bieden hebben. Ook is het mogelijk om in gespecialiseerde opleidingstrajecten te volgen. Zo doe je snel nieuwe kennis toe die je vervolgens dagelijks toe gaat passen in je werk.

We bieden onze medewerkers doorlopend een breed scala aan cursussen en (certificerings)trajecten aan. Hierbij moet je denken aan technische basiscursussen maar ook aan gevorderde certificeringstrajecten voor Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en vele andere technieken. De verschillende cursussen en trajecten worden altijd op de verschillende vestigingen van OGD gegeven, dus ook bij jou in de buurt. En misschien wel het mooiste van dit alles: alle materialen, opleidingen, trajecten en examens krijg je van ons, no strings attached!

We hebben zelfs een eigen examencentrum, gecertificeerd door Pearson en Prometric. Dit omdat de gemiddelde OGD’er zich voortdurend ontwikkelt en we daar graag de middelen voor bieden. Er worden jaarlijks honderden examens afgenomen. Een ‘private testcenter’ is dan wel zo makkelijk. Gewoon op het hoofdkantoor examen doen in plaats van bij een externe testfabriek (tenzij dat voor jou beter uitkomt natuurlijk).

Arbeidsvoorwaarden