Werken bij ogd.

Naar de vacatures
Professional

Als professional is het niet altijd even makkelijk om de overstap naar een nieuwe werkgever te maken. Mogelijk heb je een koophuis, kinderen of andere verplichtingen waar je rekening mee moet houden. OGD denkt altijd met je mee vanuit jouw persoonlijke situatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om op sabbatical te gaan met baangarantie? Of de mogelijkheid om je uren flexibel aan te passen aan je thuissituatie?

Vacatures

Naar jouw nieuwe baan bij OGD!

.De juiste werkgever voor jouw succes

Tilde homepage

Voor professionals met een aantal jaar werkervaring hebben we veel verschillende mogelijkheden. Je kunt verder ontwikkelen richting infrastructuur, servicemanagement, softwareontwikkeling, business intelligence, projectmanagement of consultancy. In alle gevallen bepaal jij zelf je volgende stap en bieden we begeleiding in je technische en organisatorische ontwikkeling, en je loopbaanpad.

Heb je meer dan een paar jaar werkervaring in de ict? Dan kun je wellicht als consultant aan de slag voor een van onze diensten. Of als je je liever onderdompelt in de techniek, kun je werken als technisch specialist in een van onze specialistenteams, die gericht zijn op specifieke disciplines als networking, VDI, cloud-infra en unified communications. Door het brede scala aan klanten en projecten hebben we voor iedereen een passende uitdaging.

Arbeidsvoorwaarden