Vacatures

Vacature Titel

Locatie

Carrièretype

Vakgebied

Arbeidsvoorwaarden

Ruimte voor ontwikkeling, een goede werk-privé balans en moderne voorzieningen. Klinkt goed, toch?

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij OGD is niet ingewikkeld. We leggen je graag uit hoe het precies in zijn werk gaat.

Aan het woord

Hoe is het om bij OGD te werken? We kunnen het je wel vertellen, maar dat laten we liever over aan onze collega’s.

Opleidingen

Werken bij OGD betekent: jezelf verder blijven ontwikkelen. We bieden onze medewerkers doorlopend een breed scala aan interne cursussen en certificeringstrajecten aan.

Cultuur

OGD’ers zijn van alle markten thuis. Er is niet één  OGD’er maar wij zijn samen OGD.

Een soepele voortzetting van je carrière

Als professional is het niet altijd even makkelijk om de overstap naar een nieuwe werkgever te maken. Mogelijk heb je een koophuis, kinderen of andere verplichtingen waar je rekening mee moet houden. OGD denkt altijd met je mee vanuit jouw persoonlijke situatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om op sabbatical te gaan met baangarantie? Of de mogelijkheid om je uren flexibel aan te passen aan je thuissituatie?

Werk en carrière

Voor professionals met een aantal jaar werkervaring hebben we veel verschillende mogelijkheden. Je kunt verder ontwikkelen richting infrastructuur, servicemanagement, softwareontwikkeling, business intelligence, projectmanagement of consultancy. In alle gevallen bepaal jij zelf je volgende stap en bieden we begeleiding in je loopbaanpad, technische en organisatorische ontwikkeling.

Heb je meer dan een paar jaar werkervaring in de ict? Dan kun je wellicht als consultant aan de slag voor een van onze diensten. Of als je liever meer met techniek bezig bent, kun je werken als technisch specialist in een specialistisch team binnen je vakgebied. Door het brede scala aan klanten en projecten hebben we voor iedereen een passende uitdaging.

Opleidingen en certificering

Werken bij OGD betekent: jezelf verder blijven ontwikkelen. Leren zit in onze cultuur en is onze tweede natuur. Daarom organiseren we elk jaar meer dan honderd cursussen en vele opleidingstrajecten, op allerlei gebieden. We organiseren ‘supertrajecten’ van zes maanden of langer, waarin OGD’ers versneld de stap maken naar technisch beheerder of cloud engineer. Al deze opleidingen en cursussen worden opgezet en gegeven door OGD’ers, voor OGD’ers. Zo helpen we OGD’ers op weg naar officiële certificeringen van bijvoorbeeld Microsoft, Cisco of Axelos.

Wij gebruiken hiervoor de leslokalen die op elk OGD-kantoor aanwezig zijn. Op de meeste vestigingen zijn dit er zelfs twee: een lokaal voor de hardskills, en één voor de softskills. We hebben een eLearning-platform, een portal om boeken te bestellen en ons eigen examencentrum om de examens te behalen. Pas als we de training niet zelf kunnen bouwen, dan kijken we daarvoor buiten de deur. We kunnen immers niet ALLES zelf (maar we proberen het wel).

En heb jij kennis en ervaring opgedaan, door les te krijgen van je senior collega’s? Dan wil je jouw kennis misschien zelf overdragen op een nieuwe lichting OGD’ers. Wie weet ben jij dan de volgende cursusdocent, begeleider, of zelfs Microsoft Certified Trainer! Want ontwikkeling zit ook in jouw dna.

Meer vragen?

Neem contact met ons op

Mail ons

088 65 00 000