Professional

OGD is altijd op zoek naar goede professionals die verder willen groeien. Heb je een hbo- of universitaire opleiding gevolgd? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor je!

Een soepele voortzetting van je carrière

Als professional is het niet altijd even makkelijk om de overstap naar een nieuwe werkgever te maken. Mogelijk heb je een koophuis, kinderen of andere verplichtingen waar je rekening mee moet houden. OGD denkt altijd met je mee vanuit jouw persoonlijke situatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om op sabbatical te gaan met baangarantie? Of de mogelijkheid om je uren flexibel aan te passen aan je thuissituatie?

Werk en carrière

Voor professionals met een aantal jaar werkervaring hebben we veel verschillende mogelijkheden. Je kunt verder ontwikkelen richting infrastructuur, servicemanagement, softwareontwikkeling, business intelligence, projectmanagement of consultancy. In alle gevallen bepaal jij zelf je volgende stap en bieden we begeleiding in je loopbaanpad, technische en organisatorische ontwikkeling.

 

Heb je meer dan een paar jaar werkervaring in de ict? Dan kun je wellicht als consultant aan de slag voor een van onze diensten. Of als je liever meer met techniek bezig bent, kun je werken als technisch specialist in een specialistisch team binnen je vakgebied. Door het brede scala aan klanten en projecten hebben we voor iedereen een passende uitdaging.

Opleidingen en certificering

Werken bij OGD betekent: jezelf verder blijven ontwikkelen. We bieden onze medewerkers doorlopend een breed scala aan interne cursussen en certificeringstrajecten aan. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan gevorderde trajecten voor Microsoft (bv. MCSE Cloud platform & infrastructure), Citrix (CCA), Cisco (CCNP en CCNA), Vmware (vSphere) en vele anderen. Maar ook externe trainingen en trajecten behoren tot de mogelijkheden.

De verschillende cursussen en trajecten worden op alle vestigingen van OGD gegeven, dus ook bij jou in de buurt. En misschien wel het mooiste van dit alles: alle materialen, opleidingen, trajecten en examens krijg je van ons, no strings attached!

We hebben zelfs een eigen examencentrum, gecertificeerd door Pearson en Prometric. Er worden jaarlijks honderden examens afgenomen, een ‘private testcenter’ is dan wel zo makkelijk. Natuurlijk kun je ook bij een testcentrum bij jou in de buurt terecht.

Uitgelichte vacatures

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl