Vacatures

Vacature Titel

Locatie

Carrièretype

Vakgebied

Arbeidsvoorwaarden

Ruimte voor ontwikkeling, een goede werk-privé balans en moderne voorzieningen. Klinkt goed, toch?

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij OGD is niet ingewikkeld. We leggen je graag uit hoe het precies in zijn werk gaat.

Aan het woord

Hoe is het om bij OGD te werken? We kunnen het je wel vertellen, maar dat laten we liever over aan onze collega’s.

Opleidingen

Werken bij OGD betekent ook dat je opleidingen gaat volgen en jezelf gaat ontwikkelen, zowel in je kennis als in je ervaring.

Cultuur

OGD’ers zijn van alle markten thuis. Er is niet één  OGD’er maar wij zijn samen OGD.

Opleidingen en certificering

Werken bij OGD betekent ook dat je opleidingen gaat volgen en jezelf gaat ontwikkelen, zowel in je kennis als in je ervaring. We staan bekend om de vele opleidingsmogelijkheden die we te bieden hebben. Ook is het mogelijk om in een zogenaamd ‘FastTrack’ mee te lopen, dat is vergelijkbaar met een traineeship, gericht op een specialisatie binnen ict infrastructuur.

We bieden onze medewerkers doorlopend een breed scala aan cursussen en (certificerings)trajecten aan. Hierbij moet je denken aan technische basiscursussen maar ook aan gevorderde certificeringstrajecten voor Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en vele anderen. De verschillende cursussen en trajecten worden op alle vestigingen van OGD gegeven, dus ook bij jou in de buurt. En misschien wel het mooiste van dit alles: alle materialen, opleidingen, trajecten en examens krijg je van ons, no strings attached!

We hebben zelfs een eigen examencentrum, gecertificeerd door Pearson en Prometric. Dit omdat de gemiddelde OGD’er zich voortdurend ontwikkelt en we daar graag de middelen voor bieden. Er worden jaarlijks honderden examens afgenomen. Een ‘private testcenter’ is dan wel zo makkelijk. Gewoon op het hoofdkantoor examen doen in plaats van bij een externe testfabriek (tenzij dat voor jou beter uitkomt natuurlijk).

Werk en carrière

De soort opdracht die je krijgt is afhankelijk van je woonplaats, kennis, ervaring en interesse. Belangrijk om te weten is dat je zelf invloed hebt op je werkzaamheden. We streven ernaar om je ieder jaar à anderhalf jaar de mogelijkheid te geven om te beginnen met je volgende uitdagende opdracht. Op die manier blijf je groeien in je carrière.

Na je eerste opdrachten bij OGD zijn er tal van mogelijkheden om je carrière voort te zetten in de richting die jij ambieert. Zo is het mogelijk om door te stromen naar een andere businessunit of verder te groeien binnen je huidige. Binnen OGD zijn er veel verschillende loopbaanpaden mogelijk voor starters. Uiteraard is het mogelijk om in je eigen tempo door te groeien naar een nieuwe uitdaging, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van trajecten richting softwareontwikkeling, beheer, business intelligence of servicemanagement.

De perfecte werkgever voor starters

Je kunt in verschillende functies starten bij OGD en er zijn veel opleidingsmogelijkheden. Zo zal je je in hoog tempo gaan ontwikkelen tot professional en kun je snel doorgroeien binnen de organisatie. Voor de startende ict’er liggen de kansen namelijk voor het oprapen bij OGD.

Meer vragen?

Neem contact met ons op

Mail ons

088 65 00 000