Toekomstige collega: Arjen

Aan de slag met AI en Machine Learning

Hoe ben je bij OGD terecht gekomen?

Tijdens mijn studie was ik opzoek naar een leuke bijbaan en toevallig kwam mijn vriendin OGD tegen op een banenmarkt. Omdat ik informatica studeerde zat ik binnen no-time op mijn eerste klus met mijn handen diep in de softwarecode.

Wat voor werkgever is OGD?

Bij OGD staat jouw ontwikkeling centraal en wordt regelmatig gecontroleerd of je nog op een goede plek zit en wat voor uitdagingen je nodig hebt om verder te kunnen groeien. Verder heb je alle gelegenheid om ook zelf aan je ontwikkeling te werken door de vele cursussen die worden gegeven en is HR altijd te porren voor een goed opleidingsidee.

Hoe ziet je loopbaanpad eruit?

Bij OGD ben ik gestart met softwareontwikkeling als bijbaan. Ik kreeg de smaak te pakken en aan het einde van mijn studie ben ik fulltime voor de Business Unit Software gaan werken van OGD. Door de jaren heen heb ik door de diverse projecten kunnen groeien naar medior en senior posities. Daarbij kwam ook de kans om mijn opgedane kennis te delen met collega’s. Na verloop van tijd begon de procesmatige kant te kriebelen en ben ik ook in de rol van Scrum Master en Product Owner aan de slag gegaan.

Na een training in Seattle, waar ik naast kennis een hoop inspiratie heb opgedaan, is mijn nieuwste uitdaging dat ik de opgedane kennis van Artificial Intelligence en Machine Learning inzet om nieuwe diensten te ontwikkelen. Het is de bedoeling dat ik OGD op de kaart zet op dit gebied.

Wat doe je buiten je werk?

Overdag ben ik een trotse vader maar ‘s avonds ben ik Middeleeuws zwaardvechten-instructeur. Oftewel rondzwaaien met een stalen 2-handig zwaard. Verder ben ik een gamefanaat en zit ik regelmatig met vrienden een weekend te lannen.