Sam_student OGD

Na het zien van een poster besloot Sam te solliciteren en binnen een week kon hij al aan de slag voor OGD.

Wie ben je en hoe ben je bij OGD terecht gekomen

Tijdens mijn Master Bio-Medical Sciences zag ik op het Science Park een poster van OGD. Na vele leuke jaren in de horeca was het tijd voor iets anders. Daarom heb ik die avond een online formulier ingevuld en een week later was ik officieel in dienst! Ik ben nu aan het afstuderen, en ben nu echt bijna (bijna) klaar. Met mijn huis-tuin-en-keuken-ervaring in de ICT heb ik mij in een mooi avontuur bij OGD gestort.

Wat voor werkgever is OGD?

Tot nu toe spreekt mij de informele sfeer aan, waarin toch hard en professioneel wordt gewerkt. Bij OGD wordt er naar je geluisterd en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen. Hopelijk blijft dit ook zo, ondanks het feit dat OGD hard aan het groeien is! Daarnaast wordt er gekeken naar wat je wilt en wat je kunt, in plaats van wie je bent (qua status) of hoe je er uitziet, en daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Hoe ziet je loopbaan pad eruit? Waar ben je begonnen? Wat doe je nu? Wat zijn je plannen?

De eerste klus was een fulltime klus van twee weken: een verhuizing van 400 pc’s binnen het regiocollege in Zaandam. Na een half jaar op de servicedesk van het ‘Instituut van Onderwijs en Opleiden’ van het VUmc gezeten te hebben, begin ik 1 augustus op de Shared Servicedesk (SSD) in Delft. Als de SSD in Amsterdam klaar is, zal ik daar naartoe verplaatsen. Vijf minuten met de fiets is toch aantrekkelijker dan een uur met de trein.

Omdat ik er na vijf jaar biomedische wetenschappen achter ben gekomen dat biomedisch onderzoek niks voor mij is, is het mijn plan om naast de werkzaamheden bij de SSD richting software development te groeien om te doen wat ik leuk vind. 

Wat doe je buiten Werk? Larpen? Gamen? Casemodden?

Naast het afronden van mijn studie hockey ik twee keer in de week bij HBS in Haarlem. Ik ben dol op gadgets en hou van klooien met hardware/software. ’s Avonds houd ik van koken en een biertje, of koken met een biertje. Op een zonnige dag is het heerlijk om over de Ten Katemarkt te slenteren of in het Vondelpark te liggen.

Meer vragen?

Neem contact met ons op

Mail ons

088 65 00 000